Simona Gherghe, cea mai controversată mamă! Până în acest moment, Simona Gherghe nu s-a numărat printre cele mai criticate vedetă din România, dar acum este una dintre cele mai criticate mame. Motive celor care îi comentează deciziile au iritat-o și le-a răspuns instant.

Într-un filmuleț pe Instagram, Simona Gherghe a explicat de ce fetița ei, în vârstă de trei ani, are încă scutec și suzetă.

„Ana are doi ani și șase luni și, da, are suzetă și da, are scutec! Nu am de gând să forțez absolut nimic, ritmul ei natural. Nu, oameni buni, nu este nicio rușine să vezi un copil, chiar și de trei ani – trei ani și ceva – purtând scutec sau suzetă”, a explicat Simona Gherghe.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Reamintim care a fost motivul plecării de la Antena 1.  După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Simona Gherghe a ales să părăsească emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1. Decizia vedetei nu are însă nicio legătură cu familia. Frumoasa vedetă a mărturisit că a „simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional!”

„Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”, a declarat Simona Gherghe pentru VIVA!.