Simona Gherghe a clacat! Vedeta a transmis un mesaj dur dupa ce a primit un val de critici din partea altor mame. 

“Vreau să vorbesc despre ceva ce mi s-a întâmplat ieri. Am postat o fotografie cu Vlad și cu Ana mâncând în același timp. Vlad a început diversificarea de două zile și am postat felul lui de mâncare. Îi pasasem un morcov, un cartof dulce, cam cum se face la început. M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame.

Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului de mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic. Sunt produsele acelea speciale. Știți de ce se folosesc. Pentru că cei mici mai aruncă bolul, să nu se spargă. N-are nicio importanță. M-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă … I-am explicat, dar sunt în urmă, asta e, îmi asum că asta fac”, a povestit Simona Gherghe.

I-am explicat lucrul acesta, nu a contat

Citește și: Simona Gherghe, reacție după ce s-a propus închiderea şcolilor: "Mi se pare total lipsită de responsabilitate"

“Mai tare m-a supărat al doilea comentariu, tot din partea unei mame, care mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că îi dau copilului să mănânce pasat, și că nu-i dau cu furculița. Că nu i-am strivit mâncarea cu furculița. Vlad era în prima lui zi de diversificare. Știți foarte bine că în prima zi de diversificare copilul gustă, ia două trei lingurițe, dacă le ia, nici vorbă de mâncat. Să simtă o altă textură și un alt gust. I-am explicat lucrul acesta, nu a contat”, a mai povestit vedeta.