evzmonden.ro Web analytics

Simona Gheorghe, DEZVALUIRI EMOTIONANTE: “E o lupta in sufletul meu…”

Simona Gheorghe, DEZVALUIRI EMOTIONANTE: “E o lupta in sufletul meu…”
Simona Gheorghe, DEZVALUIRI EMOTIONANTE: "E o lupta in sufletul meu..."

Simona Gherghe se pregateste sa revina pe micile ecrane, dar inainte de a asta a simtit nevoia sa faca dezvaluiri despre cat de greu o sa ii fie sa stea departe de fiica sa, de care a fost nedespartita pana acum. 

Viata prezentatoarei TV Simona Gherghe s-a schimbat radical de cand a adus-o pe lume pe fiica sa, Ana Georgia, care a inceput deja sa stea in picioare.

Indragita prezentatoare TV revine astazi la carma emisiunii Acces Direct, difuzata de Antena 1.

Stă sprijinită câteva secunde, e încă mică, are şapte luni şi jumătate, trebuie să aibă răbdare. Şi ea şi noi, ei îi place foarte mult în braţe şi e din ce în ce mai greu. Trebuie să reconfigurăm mobila. Mama mă va ajuta, Răzvan când va veni de la muncă, eu până voi pleca la muncă. E o luptă în sufletul meu, toate mamele care au fost nevoite să se întoarcă la muncă ştiu asta.

Am stat tot timpul împreună şi sper să nu fie o despărţire cu lacrimi. Crăciunul a fost minunat, Ana a reacţionat foarte frumos, ţipa de bucurie, a fost foarte emoţionant. Au fost nişte Sărbători foarte speciale. Am fost şi cu ea de Revelion, aşa că am stat acasă. Poate la anul vom pleca. Păcat că a lipsit zăpada, vreau să mergem să o dăm cu săniuţa. Cel mai frumos cadou din viaţă noastră a venit, jur, îmi doresc sănătate pentru ea şi pentru noi, atât. Nu ştiu ce va urma, dacă va mai veni un alt copil

, a declarat Simona Gherghe, conform B1.ro


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X