Simona, fosta soție a lui What’s Up, a slăbit aproximativ 20 de kilograme cu ajutorul bune sale prietene, Roxana Vancea.

Simona, fosta soție a lui What’s Up, a slăbit aproximativ 20 de kilograme. La începutul acestui an, Simina a decis că trebuie să ia o decizie importantă care să o scape de kilogramele acumulate.Cu ajutorul bune sale prietene, Roxana Vancea, fosta parteneră de viață a artistului a reușit să slăbească 16 kilograme.Cum? A mers la sală și a adoptat o dietă bazată pe pește legume şi fructe.

A renunţat la cartofi şi la porumb, în schimb mănâncă peşte, legume şi fructe

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

“Simina a slăbit 16 kilograme, s-a apucat de sală în ianuarie. A renunţat la cartofi şi la porumb, în schimb mănâncă peşte, legume şi fructe. Poate mânca când vrea ea şi produse fast-food, însă se abţine. Nu ţine cura aceea în care poate mânca orice la sfârşit de săptămână. Nici dulciuri nu mănâncă, nu mai suportă zahărul şi dacă merge la vreo petrecere gustă câteva linguri de tort, atât, niciodată o porţie întreagă. Munceşte foarte mult la proiectele pe care le are în septembrie”, a declarat antrenoarea ei pentru click.ro.

Reamintim că Whats Up și Simina au pus punct căsniciei chiar luna aceasta. Ei s-au căsătorit în august 2016, iar nași fiindu-le Andra și Cătălin Măruță.

Reamintim căWhat’s Up, cântăreț și textier român, a fost implicat într-un scandal de proporții. WArtistul a ajuns pe mâna poliției după ce Alice, iubita lui, l-a reclamat atunci la 112, pentru agresiune.

What’s Up a făcut anunțul. Îmi pare rău! S-a exagerat foarte mult

Imediat după incident, procurorii i-au făcut artistului dosar penal pentru ultraj, iar magistraţii au decis să fie pus sub control judiciar. Artistul a contestat decizia, iarm magistraţii au decis să-i ridice lui What’s Up măsura controlului judiciar.

Citește continuarea…