evzmonden.ro Web analytics

După ce a slabit 35 de kilograme, Silviu Prigoană a dezvăluit care este SECRETUL său: “Nu îţi mai vine să mănânci…”

După ce a slabit 35 de kilograme, Silviu Prigoană a dezvăluit care este SECRETUL său: “Nu îţi mai vine să mănânci…”
După ce a slabit 35 de kilograme, Silviu Prigoană a dezvăluit care este SECRETUL său: "Nu îţi mai vine să mănânci..."

Intr-un timp relativ scurt, Silviu Prigoana a reusit sa piarda ca prin minune 35 de kilograme, ajungand astfel de la greutatea de 110 kilograme, la 75 kilograme. Transformarea acestuia nu poate trece neobservata, afaceristul fiind nevoit sa isi schimbe garderoba de trei ori. Milionarul a recunoscut ca a slabit de nevoie, in urma unui control medical, unde a fost sfatuit sa scape urgent de cele 35 de kilograme fara a fi cazul sa ajunga din nou pe masa de operatii.

Am slabit cu apa! 15 zile am baut doar apa plata, 4-5 litri pe zi, si nu am mancat nimic. Cum am reusit, simplu! E chestie de vointa si autocontrol. La inceput ii dai cu apa 15 zile pana nu mai poti, apa plata cu lamaie si atat! Dupa perioada asta bila ti se varsa in stomac si organismul se detoxifica, iar tot ceea ce bagi in gura ti se parea amar. Asa ca nu-ti mai vine sa mananci. Apoi, o iei incet si incepi sa te hranesti, dar eviti fainoasele, zaharul si uleiurile rafinate si alimentele cu E-uri

,a declarat Silviu Prigoana pentru Wowbiz.ro.

Continuand destainuirea sa, afaceristul a dezvaluit din ce este alcatuit meniul lui de zi cu zi.

Dimineata o salata de fructe, la pranz o supa sau o ciorba cat mai simpla, iar seara aveam la alegere peste, pui sau vita cu salata. In seara de luni si joi peste cu salata, tras la tigaie de teflon si fara ulei, miercuri vita cu salata sau shake de legume fierte, iar marti si vineri o pulpa de pui cu salata preparata la fel, fara ulei, de regula din rucola. Ca sa vezi cum te face viata, cand eram mic mancam salata de papadie si strambam din nas, iar acum, merg la restaurant si dau 20 de lei pe una de rucola si parca e mai buna. Tampenii, domnule! Dar sa revenim la regimul alimentar. Dupa prima luna de dieta se merge la analize, iar daca se vad modificari la calciu si magneziu sau altele, se iau suplimente alimentare, vitamine. Pe cantar nu trebuie sa ne urcam zilnic, ca riscul de a te demoraliza este mare. Eu ma cantaream o data pe saptamana, atat. Partea interesanta e ca dupa sase luni m-a invatat cineva sa merg la restaurant sa ma rasfat. Dar mi-a zis sa-mi iau un prieten cu mine. Si m-am dus. Am comandat o friptura normala cu salata si am impartit-o in doua portii, una el, una eu. Pentru ca, daca tot ai slabit ar fi cazul sa faci ceva ca sa te si mentii, nu sa dai iama in borcanele de zacusca

,a dezvaluit Silviu Prigoana.

Durata regimului a fost de sase luni, milionarul considerandu-se o persoana norocoasa prin prisma faptului ca efectele secundare au fost aproape innexistente.

Nu am fost frustrat, nu am avut stari nervoase si cred ca totul se datoreaza tot de la mancare. La un astfel de regim energia ta e mult mai slabuta si nu mai ai chef sa o risipesti aiurea, enervandu-te. Nici cu poftele nu am avut probleme. Daca am vrut ceva dulce am gustat o lingurita dintr-o prajitura, zacusca foarte putina si fiindca nu mananc paine o puneam pe ardei sau pe o bucatica de branza. Cat despre sprit, va spun sincer si cinstit ca nu are cadere cu frunze si cu salata. Nu merge, domnule. Cand m-am apucat sa slabesc, in primavara, am facut-o la recomandarea medicilor. Mi-au spus ca, avand deja un stent montat la inima, daca nu slabesc 35 de kg risc sa mi se mai puna doua in cel mai scurt timp. Asa ca m-am conformat, iar dupa ce le-am dat jos, la controlul la care am mers recent, peretii inimii mele aratau foarte bine si stratul de grasime se subtiase. Inainte aveam 110 kilograme, eram un frumos si un grasut, iar acum am 75 si arat cum ma vedeti. Am dat jos 35 de kg in sase luni, perioada in care am schimbat garderoba de trei ori. Acum sunt la mentinere, dar asta nu inseamna ca de Craciun nu o sa mananc carnati afumati. Inainte mancam cam 1, 1/5  kilograme de carne pe zi, preparata, semipreparata, ma rog, iar azi consum doar 150 de grame in 24 de ore. E o chestie de autocontrol, de vointa. E dificil sa te uiti la o friptura si sa mananci doar un sfert din ea, dar nu e imposibil, oameni buni. E a ta, nu ti-o ia nimeni, insa tu vrei sa o lasi acolo in farfurie pentru cat tii la inima si la sanatatea ta

,a explicat Silviu Prigoana.

Sursa: Doctorulzilei.ro 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X