evzmonden.ro Web analytics

Sigur îţi aduci aminte de TANŢA, asistenta lui Teo Trandafir. Actriţa Nuami Dinescu este de NERECUNOSCUT! (FOTO)

Sigur îţi aduci aminte de TANŢA, asistenta lui Teo Trandafir. Actriţa Nuami Dinescu este de NERECUNOSCUT! (FOTO)
Sigur îţi aduci aminte de TANŢA, asistenta lui Teo Trandafir. Actriţa Nuami Dinescu este de NERECUNOSCUT! (FOTO)

Actrița Nuami Dinescu a trecut printr-o adevărată transformare de când a revenit pe micile ecrane, cand a inceput filmarile pentru noul post tv Happy Channel.

La 55 de ani, fosta colegă de platou a lui Teo Trandafir a dat jos vreo 10 kilograme, şi-a schimbat culoarea părului şi este mult mai optimistă. Dacă în emisiunea lui Teo Trandafir dădea doar replica, Nuami a reusit sa prezinte emisiunea sa la noul Happy Channel (ex-Euforia TV), „Dreptul la fericire”.

Când vine vorba de siluetă, Nuami Dinescu declara ca nu vrea să se laude şi spunea că munca multă la proiect o ajută şi îi dă o stare de bine. Puţin ştiu, că actriţa are o adevărată fobie de cântar. Transformarea ei nu a trecut neobservată fanilor. “Nu mai semeni tu cu tine/ da’ iti sade tare bine!”, i-a spus chiar o bună prietenă. Iar alta a adăugat “Măi, măi, dar tu înflorești pe zi ce trece! Se vede pe chipul tău că îți este bine”.

“Îmi place foarte mult echipa si lumea cu care lucrez, mult de tot”, a explicat Nuami transformarea. Întrebată ce şi-ar dori în acest moment, ea a zis că i-ar plăcea să aibă mai mulţi bani pentru a se muta cu animalele sale (trei pisici şi doi câini) într-o casă mai mare.

Actriţa Nuami Dinescu a fost implicată în mai multe proiecte, dar publicul larg a cunoscut-o drept “Tanța” din emisiunile realizate de Teo Trandafir. De colega sa de platou s-a despărţit în urmă cu mai mulţi ani, iar în 2013, Nuami a scris o carte intitulată sugestiv: “Eu nu sunt Tanţa”. “O iubesc pe Tanţa. Eu am vrut ca cei care o ştiu pe Tanţa să o cunoască şi pe Nuami, aşa e cinstit. Pentru că nu aş vrea să mă opresc la un personaj, la Tanţa. Şi aş fi vrut să nu mă confunde cu ea, pentru că nu e la îndemâna niciunui actor să fie doar un personaj. E flatanta aprecierea asta, dar putem mai mult. Şi atunci Tanţa stă puţin în concediu – am scris în carte unde e plecată! – şi noi ne vedem de alte proiecte!”, spunea Nuami Dinescu la evenimentul de lansare al cărţii.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X