}

Si-a omorat VIOLATORUL cand avea 13 ani, a facut puscarie 13 ani, iar ACUM se cere ELIBERAREA ei

Si-a omorat VIOLATORUL cand avea 13 ani, a facut puscarie 13 ani, iar ACUM se cere ELIBERAREA ei
Si-a omorat VIOLATORUL cand avea 13 ani, a facut puscarie 13 ani, iar ACUM se cere ELIBERAREA ei

Cât de nedreaptă este viaţa cu unele copile care cad în ghearele unor brute. Povestea tinerei de 26 de ani care de 13 ani este în închisoare fiindcă şi-a ucis violatorul, e revoltătoare. Toată societatea strigă: Eliberaţi pe Cyntoia! Doar acum au prins glas voci celebre, după 13 ani în care o copilă stă după gratii deoarece a reuşit să-l împuşte pe violator.

Avea doar 13 ani când l-a ucis pe Johnny Allen, bărbatul care o violase în mod repetat şi care o obliga să se prostitueze: i-a furat pistolul şi a tras în el crezând că este în sfârşit liberă pentru totdeauna.

Acum, Cyntoia Brown are 26 de ani, de 13 se află în închisoare, dar numele său, povestea sa, au început să circule din ce în ce mai mult pe reţelele de socializare, să intereseze din nou Statele Unite, cu atât mai mult cu cât în ultimile ore multe staruri au lansat un apel în favoarea sa: ”Eliberaţi pe Cyntoia!”.

”Sistemul a dat faliment”, spune de exemplu Kim Kardashian, care a aderat la campania mediatică #FreeCyntoiaBrown şi la petiţia respectivă. ”Ţi se rupe inima vâzând o tânără fată victimă a traficului de sex, aruncată în puşcărie fiindcă a avut curajul să se răzvrătească! Am luat legătura cu avocaţii mei pentru a vedea dacă pot face ceva pentru ea”, a continuat apoi modelul, care în octombrie 2016 a fost răpită şi sechestrată la Paris.

CITESTE CONTINUAREA AICI.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

FOTO – CRIMĂ FEROCE! Fosta iubită a unui CELEBRU artist și-a UCIS bona cu SÂNGE RECE. I-a dat FOC în curte

Episod TULBURATOR! Actrita celebra, BATUTA in mijlocul strazii. NIMENI nu a INTERVENIT: „M-am prefacut moarta…”

DEZVALUIRI HALUCINANTE! Madalina Manole, ” DROGATA” inainte de a lua substanta otravitoare

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X