}

Și inima mi se opri în loc

Filmul zilei

Și inima mi se opri în loc
Și inima mi se opri în loc
Autor:

Știri, talk-show-uri, emisiuni pe teme economice, politice și sociale, filme artistice, seriale și documentare – le găsiți în Ghidul TV online al Evenimentului zilei.

Filmul zilei îl puteți viziona la TVR 2, la 23.10. „Și inima mi se opri în loc”, recompensat cu premiul BAFTA pentru cel mai bun film străin, spune povestea lui Tom, un tânăr care visa să ajungă pianist ca mama lui. Moartea acestuia îi destramă însă visul și, influențat de tatăl său, devine un afacerist lipsit de scrupule. Viața i se schimbă după ce se întâlnește cu fostul impresar al mamei sale.

Filmele de acțiune curg unul după altul: la 20.30, la Pro TV, Jean-Claude Van Damme intră într-un „Joc în doi”; la aceeași oră, la Antena 1, Jet Li și Jason Statham fac echipă în filmul „Un asasin nemilos”. HBO a programat la 20.00 un clasic al filmelor de acțiune – „Speed: Cursă infernală”, cu Keanu Reeves și Sandra Bullock. Jason Staham poate fi văzut și la Digi Film, la 23.25, în filmul „Crank: Răzbunare și adrenalină”.

Unul dintre evenimentele zilei este piesa de teatru „Regina mamă”, difuzată de TVR 2, la 20.10. Săptămâna debutează cu mai multe premiere: „Bear Grylls: Evadare din infern” (Discovery Channel, ora 21.00); „Războiul ca experiență personală” (Discovery World, ora 21.05) și „Furtuna din adâncuri” (Acasă TV, ora 21.30).

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X