Și ei arată… ALTFEL! Chef Scărlătescu a slăbit 40 de kg, dar Lora s-a pufoșit

Și ei arată… ALTFEL! Chef Scărlătescu a slăbit 40 de kg, dar Lora s-a pufoșit
Și ei arată... ALTFEL! Chef Scărlătescu a slăbit 40 de kg, dar Lora s-a pufoșit
Autor:

Îndrăgitul Chef Cătălin Scărlătescu s-a ușurat de 40 de kilograme în doar trei luni de zile. Specialistul în gastronomie a glumit pe tema asta, spunând că schimbarea de look se datorează colegei lui, Gina Pistol, care i-a promis că-l ia de bărbat dacă de la 130 de kilograme ajunge la 90. Adevărul este că Scărlătescu începuse să aibă probleme de sănătate și a trebuit să ia măsuri drastice. A slăbit ușor, totodată, renunțând doar la câteva „delicii”: pâine, prăjeli și băuturi carbogazoase.

Înainte, la 140kg.

Acum, la 90 kg.

Lora a trecut de la XS la M

Frumoasa artistă nu e în cea mai bună formă a sa, iar asta îi dă bătăi de cap, acum la început de vară. Vine căldura, costumele de scenă sunt din ce în ce mai mici și transparente, iar cele 5 kilograme în plus se văd. Din fericire, Lora face eforturi pentru a-și reintra în formă și crede că perioada aglomerată și stresantă prin care a trecut a făcut-o să fie neatentă la ce mănâncă și când mănâncă.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X