Şi-au pus telespectatorii în cap! Juraţii de la Românii au talent, acuzaţi de „instigare la neînvăţare”

Şi-au pus telespectatorii în cap! Juraţii de la Românii au talent, acuzaţi de „instigare la neînvăţare”
Şi-au pus telespectatorii în cap! Juraţii de la Românii au talent, acuzaţi de "instigare la neînvăţare"

Ana Maria Doana, de 11 ani, a interpretat piesa „Iarta”, a Mihaelei Runceanu, melodie pe care a invăţat-o împreună cu profesorul ei de canto. Juraţii n-au fost prea încântaţi de alegerea făcută şi pentru a-i mai da o şansă au pus-o să interpreteze altceva, mai apropiat de vârsta ei. La sugestia lui Smiley, aceasta a cântat un refren de la Nicki Minaj.
Melodia interpretată acapella a entuziasmat pe toată lumea, iar juraţii i-au spus fetitei să nu-l mai asculte intotdeauna pe profesor. Acesta a fost momentul în care încrederea fetiţei in profesor a fost zdruncinată.
Mai mult, după ce Ana Maria Doana a plecat, în momentul în care se curăţa scena, Smiley şi Pavel a venit în în faţa publicului şi, alături de juraţi, au cântat pe melodia celebră de la Pink Floyd – We don’t need no education.

Pe pagina de socializare de la Românii au talent au început să curgă mesajele. În timp ce unii au găsit juste comentariile juraţilor, alţii i-au acuzat de „instigare la neînvăţare”.

fetira romanii

Ana Maria Doana, Iarta

„Foarte urat! O melodie romaneasca in defavoarea uneia in limba engleza. Multumim juriului de la „Romanii au talent” pentru educatia viitoare a copiilor din Romania!

„Moment unic! Se vede clar cum UNI profesori omoara creativitatea copiilor nostri! A cantat fix ce a invatat.o profesorul de canto,ce ii este impus,chiar daca nu era stilul ce o reprezinta. Copii se nasc cu o creativitate si talente extraordinare iar EI ii ingroapa in CE TREBUIE! CÂNTĂ CE VREI TU!!! NU CE ITI ESTE IMPUS!”

„Sa va fie rusine dlor jurati!instigati copii „la neânvațare” si subminarea metodei unui profesor!daca sunteti asa destepti,de ce nu mergeti la scoala sa predati dvs?
Rusine ,rusine!
Ar trebuie sa se sesiseze din oficiu CNA-ul si avocatul poporului iar sindicatul profesorilor sa ia atitudine ptr promovarea non-valorilor!Andra, de ce taci? tu cu ce melodie ai inceput sa te afisezi la tv?
Sa va fie rusine!

Ps-ca sa poti canta la un nivel profesionist,cum poate-si doreste fetita,trebuie mai intai invatati anumiti pasi!unul si poate cel mai important este sa cunosti piesa f. bine din punct de vedere armonic,dar copiii impreuna cu parintii lor,nu mai au rabdare si forteaza …etapele de invatare!vor sa fie vedete…din prima zi!
Pacat ptr fetita!nu o sa mai poata invata nimic de la …nimeni!i s-a dat voie public sa faca ce vrea!Vom vedea in timp daca a ajutat-o aceasta hotarare luata de dragul show-ului si va fi o solista adevarata sau nu vom mai auzi de ea…never!!”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X