Și-a ieșit din fire! Oana Zăvoranu a avut o ieșire nervoasă pentru că românii nu-și mai decorează casele așa cum o făceau în urmă cu mulți ani, iar spiritul Crăciunului la români înseamnă doar mâncare.

„Nimeni nu mai pune nicio instalație… acum de ce nu aș putea spune adevărul că am schimbat zeci de instalații pentru că sunt foarte proaste și se ard și că nu este în spiritul românului să decoreze casa și exteriorul… Așa că mă pot lăuda cu cea mai frumoasă casă de Crăciun….și se mai lucrează încă?

La români spiritul Crăciunului înseamnă mâncare cât cuprinde de zici că vine sfârșitul lumii… și după să te ții cozi la urgență că au mâncat și ei „doar” 45 de sarmale ,23 de cârnați, 10 caltaboși și un kg de jumări….”și de ce Doamne iartă-mă mi-o fi rău?”???.

Păi că băgați în voi ca sparții și ca disperații, d-aia…că și ficatul ăla cât să ducă și el, și bila, că zici că n-ați mai văzut mâncare în viața voastră! Cică n-au românii bani?… Ia duceți-vă prin magazine și după mai vorbim. Hai pa! Oana ???”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.