Sharon Stone nu mai este cea din “Basic Instinct”, dar rămâne Sharon Stone. Și dovedește o vioiciune a spiritului care îi susține fizicul. În plus, nu se lasă. Pur și simplu.   

Are în fiecare dimineaţă un ritual de frumuseţe pe care îl păstrează cu stricteţe. În plus, recunoaşte că nu şi-ar schimba stilul, indiferent de vârstă!

La cei – nu îi spunem câți – ani ai săi, actriţa Sharon Stone dovedeşte o încredere în sine de invidiat. “Stone, este altceva. Nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Are atitudine. Se vede că este permanent într-un rol care i se potriveşte perfect. Cucereşte fără niciun fel de efort, cu o naturaleţe dezarmantă. Şi sunt convins că nu este vorba doar despre inteligenţă”. Aceasta spune despre ea scenaristul şi producătorul american James Lipton. Care este convins că vedeta este cel mai bun “obiect de studiu”. Pentru cei care sunt interesati despre cum funcționeaza farmecul personal. “Indiferent ce face, femeia asta rămâne în top! Asta e soarta femeilor frumoase. Să fie studiate veșnic, ca la zoo!”.

Citește și: „Bravo, ai stil!” O nouă celebritate intră în competiție, din această săptămână. Despre cine este vorba?

“Am convingerea că apa minerală este cel mai important lucru pentru a avea o faţă tânără“, spunea mai demult Sharon. Și dezvăluia presei avidă de secrete de fumusețe, cum face. “În fiecare dimineaţă, îmi spăl faţa cu apă. Aplic apoi o cremă pentru a mă proteja de soare şi una hidratantă. Sunt convinsă că apa minerală e cel mai bun lucru pentru faţă”.

Actriţa preciza şi ce cremă de faţă preferă: “Îmi plac cremele hidratante, cu o textură bogată. Cu cât e mai bogată, cu atât faţa radiază mai mult. Este mai tânără, mai moale şi pură “. Vedeta a mai mărturisit că a încercat şi numeroase diete de-a lungul timpului. Ea mai face cursuri Pilates, exerciţii la sală şi are o dietă bună. Bazată e legume proaspete şi proteine.