evzmonden.ro Web analytics

Sharon Stone ŞOCHEAZĂ din nou! Pictorial INCENDIAR la aproape 60 de ani

Sharon Stone ŞOCHEAZĂ din nou! Pictorial INCENDIAR la aproape 60 de ani
Sharon Stone ŞOCHEAZĂ din nou! Pictorial INCENDIAR la aproape 60 de ani
Sharon Stone ŞOCHEAZĂ din nou! Chiar dacă va împlini în primăvara anului următor 60 de ani, Sharon Stone radiază de frumusețe. Ea a pozat pentru ediţia din noiembrie-decembrie a revistei Haute Living demonstrând că şi-a păstrat sex-appeal-ul ca acum 25 de ani.

Sharon Stone este la fel de sexy și încrezătoare, radiază aceeași energie îndrăzneață și intimidantă ca acum 25 de ani. Aşa este descrisă superba actrită care a rămas una dintre cele mai frumoase şi inteligente femei de la Hollywood.

Sharon Stonw

După pictorial realizat recent de fotograful Frederic Auerbach, frumoasa actriță a vorbit pentru publicaţia citată despre modul în care se întreţine şi, surprinzător, a spus că nu face eforturi imense pentru a arăta bine. “Oh, Doamne. Abia am timp să fac baie”, a mărturisit Stone, spunând că nu are vreun ritual detaliat de înfrumuseţare.

Şi desigur, mănânc sănătos”, a spus ea, precizând că nu doreşte să apeleze la bisturiu pentru a arăta bine, mai scrie aceeși sursă fiind citată de Eva.ro.
“Dansez, fac yoga, pilates, înot, mă joc cu copiii, merg la călărie, fac plajă, tot ce trebuie să fac – îmi place să mă mişc. Nu urmez vreun program special, ci doar ce se nimereşte şi am chef”, a explicat Sharon.

Aranjată de stilista Lindsey Dupuis, care a ales câteva ţinute semnate de designerii Ungaro şi Michael Kors, cu concursul hairstylist-ului Clyde Haygood şi a make-up artistului Jo Baker, Sharon Stone nu putea arăta decât extraordinar în imaginile publicate de Haute Living.

Sharon Stone

Actriţa americană traversează o perioadă fastă după problemele de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu mai mulţi ani. În 2001, ea a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral – o hemoragie în creier, care poate provoca un accident vascular cerebral, după ce acuzase o serie de migrene puternice.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Tudor Chirilă, despre emisiunea VOCEA ROMÂNIEI! Artistul a dat cărțile pe față

Tudor Chirilă, despre emisiunea VOCEA ROMÂNIEI! Artistul a dat cărțile pe față

14 noiembrie, 2017, 8:59 am / in Actualitate / Edit


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X