Shakira este daramata de durere: “Ai plecat pentru totdeauna…” Artista nu isi poate reveni din soc!

Shakira este cutremurata de moartea fostului presedinte argentinian Fernando de la Rua. Fernando de la Rua a fost tatal unui fost iubit de-al cantaretei!

„Dragă Fernando, ai plecat pentru totdeauna. Copiii tăi, soția ta, Ines, nepoții tăi, prietenii tăi și cu mine ne vom aminti întotdeauna cu drag de tine pentru comportamentul tău umil și pentru blândețea sufletului tău… Ai avut de dus atâtea lupte, multe dintre ele nemeritate, iar cea pentru viața ta ai dus-o cu deminitatea şi forța pe care am admirat-o întotdeauna la tine.

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

Acum odihnește-te în pace și zboară într-un loc mai bun în care nu există trădări, dezamăgiri, găsește-ți liniștea și refugiul alături de părinții tăi, de fratele tău și de toți cei care te-au iubit și te-au cunoscut cu adevărat… Voi rămâne întotdeauna prietena ta, indiferent de ce s-ar întâmpla”, a scris Shakira pe Instagram, in dreptul unei fotografii in care apare in compania lui Fernando de la Rua.

Shakira si fiul fostului presedinte argentinian au trait o frumoasa poveste de dragoste, insa s-au despartit dupa zece ani de relatie.