Shakira a dezvăluit totul! Motivul ascuns pentru care nu se căsătoreşte Gerard Pique

În 2010, Shakira a anunțat că se iubește cu fotbalistul Gerard Pique, însă care este motivul ascuns pentru care artista nu dorește să se mărite cu el? Shakira a dezvăluit totul.

Shakira și fotbalistul Gerard Pique se iubesc necondiționat, locuiesc sub același acoperiș, au doi copii minunaţi, dar nu s-au căsătorit civil. Motivul este unul simplu: amândoi consideră că nu trebuie să se căsătorească pentru a menține vie flacăra iubirii.

Shakira a dezvăluit totul! Căsătoria mă sperie

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Într-un interviu pentru programul american 60 Minute, Shakira a spus care este motivul: „Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă vad ca soția lui, ci mai degrabă ca prietena lui. Este ca acel fruct interzis, prefer să-l păstrez și să cred că totul este posibil în funcție de comportamentul lui”, a răspus cântăreaţa sub privirile fundașului de la FC Barcelona, care a zâmbit atunci când a auzit-o pe iubita lui că vorbește cu atâta sinceritate.

Reamintim că Shakira și Piqué s-au întâlnit prima oară în timpul Cupei Mondiale din 2010 în Africa de Sud. Frumoasa artistă a interpretat imnul oficial al turneului, iar fotbalistul era fundașul central al echipei naționale spaniole. De atunci au trecut aproape zece ani, iar ei au devenit un cuplu legat. Mai mult, au devenit între timp și părinții lui Milan, 7 ani și Sasha, 4 ani.