}

Sfaturi pretioase pentru viitoarele mamici! Adelina Pestritu a dezvaluit cum a invins DEPRESIA POSTNATALA: „Nu am ieșit din casă, nici măcar din camera unde era ea…”

Sfaturi pretioase pentru viitoarele mamici! Adelina Pestritu a dezvaluit cum a invins DEPRESIA POSTNATALA: „Nu am ieșit din casă, nici măcar din camera unde era ea…”
Sfaturi pretioase pentru viitoarele mamici! Adelina Pestritu a dezvaluit cum a invins DEPRESIA POSTNATALA: "Nu am ieșit din casă, nici măcar din camera unde era ea..."

La doar cateva luni dupa ce a devenit mamica pentru prima data, Adelina Pestritu a marturisit ca dupa ce a nascut a refuzat sa iasa din casa o buna perioada de timp. Iubitul brunetei, Virgil Steblea, a hotarat sa ii sara in ajutor si sa ii fie alaturi pentru a o ajuta sa invinga depresia postanatala.

„Prima săptămână și jumătate am stat lipită de ea. Nu am ieșit din casă, nici măcar din camera unde era ea, eram lipită, pentru că efectiv îi analizam fiecare părticică, simțeam nevoia să o cunosc, până să o las în grija cuiva. Să-i cunosc nevoile, să văd cum reacționează. Nu am avut curajul să o las cu nimeni, eram așa, o mamă leoaică, îndepărtam pe toată lumea din jurul ei și aveam impresia că este ceva doar al meu și nimeni nu trebuie să pună mâna. Dar ușor, ușor, m-am mai relaxat, pentru că e necesar să ai o minte deschisă și să fii o mamă relaxată, să nu te panichezi și să nu pui monopol pe copil”, a dezvaluit Adelina pentru Libertatea.

Adelina Pestritu se poate declara o femeie norocoasa, care are alaturi un barbat grijuliu, care i-a sugerat sa sa iasa din casa si sa aibe viata sociala pe care a avut-o inainte de nastere.

„Tot ceea ce a făcut Virgil a fost să mă ajute și să îmi fie alături. Mi-a sugerat să fac lucrul acesta (n.r. – să iasă din casă), pentru că a auzit și el de depresia postnatală și, cumva, a vrut să îmi vină în ajutor, să mă scoată din casă, pur și simplu, să mâncăm ceva, să mâncăm un pește bun în oraș. El mă vrea o iubită sănătoasă, așa mă vreau și eu, așa mă vrea și baby Zeny, așa mă vrea toată lumea. Și, automat, când vezi că în jurul tău sunt foarte multe persoane care s-au confruntat cu depresia postnatală, cumva încerci să o previi, cât poți și cât ține de tine”, le-a declarat proaspata mamica jurnalistilor de la Libertatea. 

„Virgil a fost alături de mine și este în continuare, dacă îi cer ajutorul, dacă îi spun că trebuie să stea cu Zeny, pentru că vreau să mă duc la un masaj sau vreau să merg la un eveniment. El știe că am și eu viață socială și respectă foarte mult lucrul acesta. Nu mă vede doar ca pe o mamă, care trebuie să stea baricadată în casă și să nu se îngrijească. E foarte important ca eu să am grijă de psihicul meu, ca în relația cu baby Zeny să fiu o mamă normală, lucidă, plină de energie și să pot să îi ofer tot ce e mai bun”, a adugat Adelina.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X