}

Sfaturi pentru o silueta de invidiat! Gina Pistol a dezvaluit, in sfarsit, care este SECRETUL sau: „Câteva reguli de bază în ceea ce priveşte mâncatul…”

Sfaturi pentru o silueta de invidiat! Gina Pistol a dezvaluit, in sfarsit, care este SECRETUL sau:  „Câteva reguli de bază în ceea ce priveşte mâncatul…”
Sfaturi pentru o silueta de invidiat! Gina Pistol a dezvaluit, in sfarsit, care este SECRETUL sau: "Câteva reguli de bază în ceea ce priveşte mâncatul..."

Gina Pistol este una dintre putinele vedete din Romania care se poate mandri cu o frumusete naturala, dar si cu o silueta spectaculoasa, care a fost intotdeauna admirata de cei din jur.

Atunci cand vine vorba de mentirea siluetei sale, in ciuda faptului ca isi petrecere mult timp facand sport, Gina Pistol a dezvaluit cat de importanta este alimentatia.

Gina este adepta unui stil de viata sanatos, nu tine diete restrictive si nu se infometeaza, insa a renuntat la anumite alimente, iar schimbare se poata observa mai ales pe pielea sa, care este lipsita de celulita sau de vergeturi inestetice.

“Mi-am dat seama că, în ceea ce priveşte celulita, cea mai importantă este alimentaţia. Zahărul, făinoasele şi prăjelile ar trebui evitate pe cât posibil. Nu poţi suplini o dietă nesănătoasă cu sport şi am observat că antrenamentele fizice nu dau rezultate dacă nu respecţi şi câteva reguli de bază în ceea ce priveşte mâncatul. Combaterea celulitei se face, în primul rând, prin alimentaţie.  Zahărul, făina şi junk-food-ul. Am ceva vreme de când nu le mai mănânc, iar atunci când am un program dezorganizat şi mai scap la astfel de tentaţii, organismul meu reacţionează. Simt imediat că nu îmi fac bine.”, a spus Gina Pistol, într-un interviu pentru csid.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X