Sfaturi esențiale pentru o partidă de sex nebun la duș

Sfaturi esențiale pentru o partidă de sex nebun la duș
Sfaturi esențiale pentru o partidă de sex nebun la duș
Autor:

Sexul la dus nu poate fi practicat chiar atât de ușor, chiar dacă este considerat drept unul dintre cele mai incitante și senzuale tipuri de sex.
Pentru o partidă de sex nebun la dus este esențial să luăm în considerare o serie de sfaturi utile care vor face din această experiență să fie una de neuitat.
1. Spălați-va unul pe altul
Deși pare ciudat, preludiul sub dus poate fi plăcut și pentru bărbat, dacă i se da ocazia să exlpreze cum vrea corpul femeii. Având în vedere că femeia este deja goală, bărbatul poate folosi gelul de dus sau săpunul pentru a-i stimula zonele erogene cu mișcări lente și care să-l excite și pe el totodată. Femeia poate să-i maseje penișul și, datorită lubrifierii oferite de săpun, să facă acest lucru într-un mod un pic agresiv, ceea ce-l va stârni masim pe partener.
2. Evitați sexul oral
Sexul oral la dus nu prea își are locul. Apa curge peste voi și este puțin complicat că unul dintre parteneri să îl satisfacă pe celălalt fără să se înece săi să-i între apa în nas. Așa că, păstrați sexul oral pentru altă ocazie.
Continuarea pe Lyla.ro

 

Tags: , ,

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X