Sfaturi cum sa slabesti mai repede

Sfaturi cum sa slabesti mai repede
Sfaturi cum sa slabesti mai repede

Daca iti doresti sa scapi cat mai repede de kilogramele acumulate in plus, fara a te infometa si fara a te stresa prin impunerea unor exercitii fizice epuizante, specialistii iti ofera cateva trucuri simple de ardere a grasimilor.

Stai cu ochii pe planul tau de dieta si fii adepta ingredientelor sanatoase. Fructele, legumele si produsele lactateiti vor mentine metabolismul viguros si la cote normale. Opteaza pentru un program nutritional magic care iti va permite mentinerea unei siluete perfecte.

Depoziteaza alimentele in cutii sau recipiente speciale

Unul dintre trucurile pe care nutritionistii le recomanda se refera la depozitarea si pastrarea alimentelor in recipiente speciale. Aseaza aceste cutii pe rafturile din camara sau pe rafturile din spate ale dulapurilor. In acest fel vei „uita” de existenta lor pe parcursul zilei, iar organismul tau nu va fi nevoit sa tina piept avalansei nimicitoare de calorii.

Terapia prin culoare si muzica

Numeroase studii au demonstrat ca proprietarii de restaurante utilizeaza terapia prin culoare si muzica pentru a-si determina clientii sa serveasca cat mai multe alimente. Nuantele pastelate si discrete, atmosfera calda si reconfortanta, precum si sonorizarea difuza a muzicii clasice, relaxante, pot contribui la cresterea apetitului. In consecinta, opteaza pentru restaurantele care folosesc culori luminoase si muzica energica si ritmica pentru a-si distra clientii.

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X