Sfatul pretios al Lidiei Fecioru: “Nu te ruga la Dumnezeu sa-ti dea o viata usoara, ci…”

Lidia Fecioru a oferit un sfat pretios in rubrica ‘Pilda Zilei’ din cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, difuzate de Antena3.

“Nu te ruga la Dumnezeu să-ți dea o viață ușoară, ci roagă-te să te facă pe tine mai puternic”, a spus Lidia Fecioru.

Mai mult decat atat, Lidia Fecioru a oferit si reteta unui leac! Aceasta consta intr-un ceai naturist, preparat din scortisoara din frunze de dafin.

 “E un ceai bun, diuretic, pentru slăbit. La un litru de apă se ia un betișor de scorțișoară, cinci frunze de dafin și se face ceaiul. Frunzele să fie la fel de mari. Se fierbe ceaiul 15 minute la foc mic”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziune halucinanta: VINE IISUS HRISTOS !!! IISUS HRISTOS TRIST!

“Se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol. Se spune că ajută la slăbire și la arderea grăsimilor. Au contraindicații. Nu-l pot bea femeile însărcinate, cele care alăptează și copii până în șase ani”, a declarat bioenergoterapeutul.

Sfatul prețios al Lidiei Fecioru l-a primit și Nadia Comăneci de la mama ei.

 

Nadia Comăneci l-a folosit în toată viața s-a din perioada competițională și după.

„Mulţimea încremenise neştiind ce să creadă, nimeni nu ştia ce însemna nota 1.00. Bela (n.r Bela Karolyi, antrenorul sportivei), gata de bătaie, întinsese mâinile către arbitrii, întrebând ce voia să însemne această notă. Un arbitru suedez i-a arătat 10 degete. Motivul pentru care fusese afişată notă 1.00 era pentru că tabela nu putea să afişeze nota 10. Organizatorii nu avuseseră nevoie de aşa ceva. Bela a venit lângă mine şi l-am întrebat «Domn, profesor, e într-adevăr un 10?». Zâmbetul s-a lăţit de la o ureche la cealaltă şi a zis că da! Atunci am zâmbit și eu cu adevărat şi, când una dintre colege mi-a zis să mă duc să salut publicul, am făcut-o şi pe asta”, a povestit Nadia Comăneci.