Serialul „Vlad” a avut un debut de zile mari pentru postul de televiziune Pro TV! A bătut emisiunea Asia Express, difuzată de Antena 1, însă pare că nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor pe care le-au avut românii din fața micilor ecrane.

Comunicat inițial ca un serial 100% românesc, serialul mult așteptat de toți românii este de fapt o producție realizată după licența turcească a serialului Ezel, serial difuzat în 2010 de Kanal D, fapt remarcat imediat și de cei care l-au vizionat în varianta originală, informează evz.ro.

“Film făcut după serialul turcesc Ezel care a fost difuza pe Kanal D. Mare petrecere la lansare și mare tam tam. Practic e filmul turcesc tradus și jucat de actori români”.
„Pe bune?!?? Este 1 la 1 cu Ezel. Pănă și replicile sunt aproape identice. Maxim 2, 3 cuvinte reinterpretate ca să nu sune identic cu traducerea din turcă. C’mon! Ma așteptam de la Aneta 1 la așa ceva. Dar de la voi…niciodată! M-ați dezamăgit. Știu deja tot filmul și ce urmează să spună când și unde și cine. Păcat de banii investiți!”.

„Identic Ezel! Absolut nimic în plus și nici în minus: înscenarea, mama oarbă, tatăl tâmplar, trădarea , cazinourile…absolut tot! Românii chiar ca nu au pic de imaginație si creativitate!”.

„E copiat identic dupa Ezel și gata, cei care nu sunteți convinsi uitați-vă la primul episod Ezel și vă veți convinge” , sunt câteva din zecile de comentarii apărute  imediat după primul serial pe pagina de socializare a filmului.

O altă reacție neașteptată a venit și din partea scenaristului Eugen Patriche: “Cu ani în urmă speram că meseria de scenarist se va dezvolta în România, că vor apărea producţii care să ne ajute să ocupăm un loc important pe piaţă dar …n-a fost să fie. Păcat…”, a declarat acesta pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: vlad.protv.ro