Serena William, răspuns tranșant atunci când a fost întrebată de Meghan. „Ai încercat! Bravo, ție!”

Serena William, răspuns tranșant! Toată lumea știe că Serena Williams și Meghan Markle sunt bune prietene. Pe cele două le leagă o prietenie de zece ani, care nu s-a ”rupt” din cauza distanței, așa cum cred mulți, ci s-a consolizat.

Ce crede Serena Williams despre decizia lui Meghan Markle de a renunța la titlul regal?

După victoria în două seturi cu Anastasia Potapova, la sfârșitul meciului, Serena a fost întrebată de jurnaliști ce crede despre decizia Ducilor de Sussex.

Reacția sportivei a fost incredibilă. „Ai încercat! Bravo, ție!”

Citește și: Ducele și Ducesa de Sussex, impecabili, la prima apariție oficială în Anglia. Au fost starurile evenimentului!

Reporter: ”Buna ta prietenă, Meghan Markle, care a venit să te urmărească la ultimele două turnee de Grand Slam, și Harry, au făcut o mișcare, au luat o poziție pe care unii o consideră extraordinară și istorică. Ce părere ai despre asta? Ai vorbit cu ea?”

Serena Williams: ”Da. Nu am absolut niciun comentariu despre acest subiect. Dar, bună încercare! Ai încercat! Bravo, ție!”

Mai mult, într-un interviu mai vechi,  Serena Williams a avut numai cuvinte frumoase la adresa prieteni sale. Ea spunea că Meghan ”va fi cea mai bună mamă, cu siguranţă […] Tot ce mi-am dorit a fost să-mi văd prietena fericită”.

Susținerea este reciprocă. Ducesa de Sussex a urmat-o pe  Serena Williams la ultimele două turnee de Grand Slam. Ultima dată când Meghan Markle a susținut-o pe Serena Williams a fost la Wimbledon, când jucătoarea americană a fost învinsă, în finală, de Simona Halep, cu scorul de 2-6, 2-6. Meghan a urmărit cu sufletul la gură meciul și a trăit la maximă intensitate fiecare moment, informează impact.ro.