La doar două săptămâni după naștere, Adelina Pestrițu s-a recuperat aproape complet. Când a venit acasă vedeta avea câteva kilograme în plus, mai ales pe burtă, acum, de când e mămică cu normă întreagă pentru micuța Zenaida Maria, kilogramele s-au topit ca prin minune.

Cum a topit toate kilogramele luate la naștere, în mai puțin de două săptămâni? Iubita lui Virgil Șteblea a recunoscut că are gene bune: “Probabil trebuie să încep prin a-i mulţumi Mamei Natură, pentru că m-a înzestrat cu un metabolism care a funcţionat rapid după orice mare transformare pe care am suferit-o. Iar asta m-a făcut ca, la nici 3 zile după ce am dat naştere fetiţei mele, să port blugii pe care îi purtam înainte de a rămâne însărcinată şi parcă să-mi vină şi lărguţi. Mare bucurie!”

Singura plăcere vinovată a Adelinei au fost clătitele, dar după o rețetă dietetică. “Am băut multe ceaiuri, asta şi pentru că o alăptez pe Zeny, apă cu multă lămâie, supe, orez fiert cu carne de pui, iaurturi şi, ce credeţi, mi-am satisfăcut până şi pofta mea cea mare de dinainte de a naşte, clătitele (cu făină integrală, lapte degresat şi îndulcitor de ştevie). Citeste toate detaliile despre cum si-a revenit Ade atat de repede dupa sarcina pe blogul ei personal,  edamagazine.ro!

Sursă foto: Instagram