evzmonden.ro Web analytics

Senzațional! Uite ce salariu încasează cel mai apreciat jurnalist din România! Te-ai fi așteptat la asemenea sumă?

Senzațional! Uite ce salariu încasează cel mai apreciat jurnalist din România! Te-ai fi așteptat la asemenea sumă?
Senzațional! Uite ce salariu încasează cel mai apreciat jurnalist din România! Te-ai fi așteptat la asemenea sumă?

Senzațional! Ce salariu încasează Rareș Bogdan, unul dintre cel mai apreciat jurnalist din Rămânia? Aceasta este întrebarea pe care mulți și-o adresează.

Gazda emiunii “Jocuri de Putere”, difuzata de Realitatea TV, câstigă destul de mult din proiectul care este implicat. În urmă cu un an, jurnalistul a dezvălui că a adus venituri de 154.000 euro pentru Realitatea TV doar într-o singură lună, iar salariul său a fost de aproximativ 15.000 de euro pe lună.

„Ştii câţi bani a făcut emisiunea mea pentru postul ăsta, doar luna trecută? 154.000 de euro au încasat ăia, în urma emisiunii mele. Eu având un contract de 10 ori mai mic. Ba de vreo 10-12 ori mai mic. Am 5 talkshow-uri pe săptămână, 3 ore pe seară, şi fac cam 40% din bugetul Realităţii TV, atâta se încasează în urma publicităţii vândute pe Jocuri de Putere”, spunea Rareş Bogdan în urmă cu un an.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comentarii

  • “Cel mai apreciat jurnalist al Romaniei?”. Cred/sper ca e sarcasm curat fata de acest individ…

  • Apreciat de către cine? De 3 bășinoși și 2 #hastagisti? Du.te mă Emiluț la…grădinuță :) Să ca dau la $uie atât cât nu puteți duce troglodiților, Rareș Bogdan cu hoarda lui de țăcăniți

  • Ei da… 15000 eur in mana e normal sa tii cu patronii si sa-i dispretuiesti pe cei care traiesc cu un venit sub 3000 lei pe luna. Atunci tii cu libertatea, libertinajul, aroganta, cu taierile de salarii, cu salarul de 2 lei pt fraierii romani, cu soros si cu partidele manipulate, chestii d-astea intoxicand opinia publica si dandu-te popular… cand de fapt in spatele gardului zace un cameleon dracesc !

  • Boul acesta chel și cu adunarea lui isterică de chelboși este sonat, se crede buricul pământului,trebuie internat la spitalul 9 dacă nu arestat, își bate joc de românii majoritari, un bulangiu ca și cretinul de Gușă, scârba aia de ”geostrateg” al chelboșilor anti-orice, niște unelte care vor sfârși la groapa istoriei.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X