evzmonden.ro Web analytics

SENZAȚIONAL! Iulia Vântur REVINE în România. Uite care sunt PLANURILE ei de viitor

SENZAȚIONAL! Iulia Vântur REVINE în România. Uite care sunt PLANURILE ei de viitor
SENZAȚIONAL! Iulia Vântur REVINE în România. Uite care sunt PLANURILE ei de viitor

SENZAȚIONAL! Iulia Vântur revine în România. Pentru scurt timp, actrița a lăsat proiectele din India pentru a prezenta ediția cu numărul 50 a „Cerbului de Aur”. Potrivit Click!, fosta prezentatoare de la Pro TV ar putea veni în România alături de iubitul ei, Salman Khan, care-i este partener de viață din anul 2012.

Televiziunea Română a anunţat că „Cerbul de Aur” de anul acesta va fi prezentat de Iulia Vântur şi de actorul italian Gabriel Garko, din serialul “Onoare şi respect”, deşi iniţial se credea că Mădălina Ghenea va fi prezentatoarea anului acesta.

Iulia Vântur, despre întoarcerea în România?

“Propunerea de a prezenta „Cerbul” a venit pe neaşteptate. Îmi aduc aminte că eram în Bangkok (n.r. în iunie), acolo unde aveam un show pentru IIFA (International Indian Film Academy). Mă bucur că TVR a considerat că mă potrivesc acestui eveniment. Iubesc muzica, e parte importantă a vieţii mele acum, mare parte a carierei mele am prezentat un talent show de succes (“Dansez pentru tine”), mă simt în elementul meu într-un astfel de format. Mă simt onorată să prezint o ediţie cu adevărat specială a „Cerbului de aur”.

Acest festival cu tradiţie, care ne-a oferit atât de multe amintiri frumoase, se întoarce după o pauză de 9 ani, într-un moment aniversar, 100 de ani de la Marea Unire. Sincer, când am primit propunerea de la TVR, m-am reconectat instant cu momentele din adolescenţă, mi-am amintit de serile frumoase din Piaţa Sfatului, de recitalurile pe care le aşteptam cu nerăbdare. Am luat decizia cu mare drag, de-abia aştept să revin în Piaţa Sfatului, să mă bucur de muzică, de spectacol”, a declarat Iulia pentru Click!, precizând și că nu îl cunoaşte pe colegul ei de prezentare.

“Nu l-am cunoscut încă pe Gabriel Garko, am auzit că e un actor foarte bun, iubit de public şi sunt convinsă că vom lucra bine împreună”, potrivit verdict.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X