evzmonden.ro Web analytics

SENZAȚIONAL! Cum arată ACUM soția lui Mădălin Ionescu după ce a născut / Foto în articol

SENZAȚIONAL! Cum arată ACUM soția lui Mădălin Ionescu după ce a născut / Foto în articol
SENZAȚIONAL! Cum arată ACUM soția lui Mădălin Ionescu după ce a născut / Foto în articol

SENZAȚIONAL! Cum arată ACUM soția lui Mădălin Ionescu după ce a născut

Cristina Șișcanu arată mai bine ca niciodată, după ce a devenit mamă. Dovada stă în cele mai recente imagini postate de aceasta pe contul de socializare.

Pe parcursul celor nouă luni de sarcină, Cristina Șișcanu a acumulat aproape 25 de kilograme, peste greutatea normală. După 10 luni de la naștere, ea a reușit să slăbească.

“Am slabit, da. Era si firesc, deja au trecut 10 luni de la nastere, nu puteam sa stau asa, mai ales ca in timpul sarcinii am acumulat destul de multe kilograme, vreo 25. Normal e sa acumulezi pana in 15 kilograme. Eu in schimb, din trimestrul doi am infulecat mult. In primul trimestru am avut greturi si nu prea am mancat, insa in momentul in care m-am relaxat am inceput sa mananc toate prostiile, foietaje, si asa mai departe, care s-au depus. Perioada sarcinii pentru mine a fost o perioada frumoasa”, a declarat Cristina Siscanu pentru Wowbiz.ro.

Vă amintim că la sfârșitul anului trecut, Cristina Șișcanu a avut o discuție cu Oana Zăvoranu pe problema alăptării în public.  Într-o emisiune TV, Oana a menționat că acest gest făcut în public de proaspetele mame pare grotesc, iar soția lui Mădălin Ionescu, care a devenit mămica unei fetițe în luna aprilie a aceluiași an, este pro-alăptarea în public.

“Mă lasă rece ce spune Oana Zăvoranu. L-a jignit inclusiv pe soţul meu. Nu este normal. Foarte bine că nu-şi doreşte să aibă copii. Îmi este milă de copiii pe care ar putea să-i aibă Oana Zăvoranu. Ea a moştenit averea, noi ne chinuim să ne creştem copiii, muncim pentru fiecare bănuţ. Avem trei, iar unul cu handicap.

Este un suflet negru. Tot ce atinge distruge. Nu are nicio calitate. Ar trebuie să-mi ridice statuie, eu cresc trei copii. Nu i-am dorit niciodată moartea. Nişte invenţii, nişte prostii. Mă bucur că foarte multe mămici mi-au scris şi că nu se simt timorate de Oana Zăvoranu. Au prins curaj şi alăptează în public fără teamă. Mă doare-n cot de Oana Zăvoranu. Această femeie nu reprezintă nimic pentru mine. Nu a făcut nimic în viaţa ei”, a declarat Cristina Şişcanu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X