}

Senna

Senna
Senna
Autor:

Evenimentul zilei este documentarul difuzat de HBO la ora 20.00. „Senna” urmărește traiectoria lui Ayrton Senna, legendarul pilot de formula 1. Un sportiv veritabil, timid în faţa camerelor de filmat, dar adversar redutabil pe pista de curse, brazilianul Senna ajunge să fie un superstar mondial, idolatrizat în întreaga lume şi, în primul rând, în ţara sa de origine, Brazilia. În 1994, la Grand Prix-ul de la San Marino, Ayrton Senna și-a pierdut viaţa în timpul cursei într-un accident în faţa a trei sute de milioane de telespectatori care-şi urmăreau în direct idolul. În film apar Alan Proust, Frank Williams și Viviane Senna De curând s-a lansat și filmul artistic „Rush”, un omagiu adus marelui pilot. Rolul soției acestuia este interpretat de actrița de origine română Alexandra Maria Lara.

La TVR 1, la ora 17.35, debutează un nou serial coreean: „Legendele palatului: Regele Geunchogo”, în timp ce la Pro TV, la ora 20.45, personajele din „Las Fierbinți” revin cu un nou sezon. Un eveniment important este Campionatul Mondial de gimnastică artistică, competiție difuzată de TVR 1, la 21.00. În această seară, concursul individual masculin.Viasat History a programat la 20.00 premiera seriei „Secolul XX prin ochii lui James May”, un documentar care explorează modul în care multitudinea de invenții din decursul unui secol au revoluționat atât individul cât și societatea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X