SELLY i-a făcut iubitei o surpriză ca în filme conform cancan.ro.  De Ziua Îndrăgostiților, Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România,  i-a făcut iubitei sale, Smaranda, cea mai mare surpriză cu putință!

Pe un ecran imens din Craiova, adolescentul a scris un mesaj emoționant pentru fata care l-a schimbat și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Pentru că ieri a fost Ziua Îndrăgostiților, Selly a avut o super-idee de a o surprinde pe Smaranda, iubita lui. Vloggerul a pus la cale ceva inedit, pentru care a avut nevoie de ajutor din partea celor de la Netflix, din partea prietenilor, dar și din partea unei echipe de filmare, care a surprins totul pe camerele video. Sub pretextul că își scoate iubita la masă, Selly și-a dus planul la bun sfârșit și a pus-o pe Smaranda în fața faptului împlinit.

Citește și: O nouă informație zguduie Italia. Berlusconi a ascuns un secret teribil

Tânăr, talentat și greeeeu de egalat de toți ceilalți vloggeri de la noi! De Ziua Îndrăgostiților, Selly i-a făcut iubitei sale, Smaranda, cea mai mare surpriză cu putință! Pe cel mai mare ecran din Craiova, adolescentul a scris un mesaj emoționant pentru fata care l-a schimbat și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Pentru că ieri a fost Ziua Îndrăgostiților, Selly a avut o super-idee de a o surprinde pe Smaranda, iubita lui. Sub pretextul că își scoate iubita la masă, Selly și-a dus planul la bun sfârșit și a pus-o pe Smaranda în fața faptului împlinit.

Pe cel mai mare panou din Craiova, vloggerul a postat următorul mesaj: „N-am îndrăznit să sper vreodată că cea mai mișto iubită o să-mi fie și colegă de bancă. Te iubesc, sufletu` meu”, iar reacția Smarandei a fost una pe cinste!

Adolescenta de-abia și-a putut ține în frâu emoțiile, iar în momentul în care prietenii lui Selly au apărut și cu un buchet imens de trandafiri roșii, Smaranda a lăcrimat de fericire. Selly a filmat totul și a făcut un vlog pe cinste, pentru toți fanii lui de pe Youtube. Înainte de cele întâmplate în Craiova, vloggerul le-a spus tuturor cât este de emoționat și că de-abia așteaptă să vadă care va fi reacția iubitei sale, la o astfel de surpriză.