Selly i-a dat replica lui CTP! Reacția vloggerului după atacul gazetarului este uluitoare! Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

După accidentul de circulație în care a fost Andrei Șelaru, alias Selly, gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe cel mai cunoscut vlogger român. Jurnalistul spunea că spunea că tânărul de 18 ani nu ar fi un exemplu bun pentru tânăra generatie.

După valul de critici aduse la adresa sa din partea gazetarul CTP, cunoscutul vlogger a avut o reacție în versuri.

Recent, Selly și 5Gang au lansat piesa „Hocus Pocus”.  Piesa începe cu declarațiile lui CTP la adresa vloggerului după accidentul în care bolidul său de 70.000 de mii de euro a fost avariat.

Selly i-a dat replica lui CTP! Își ia mașină de 70 de mii de euro pe care dealtfel a și ciocnit-o

Citește și: Un cunoscut prezentator TV a declanșat avalanșa de critici la adresa lui CTP: „Cătușele, pe lângă un instrument de tortură...”

„Își ia mașină de 70 de mii de euro pe care dealtfel a și ciocnit-o. Sunt convins, are bani mulți. (…) Pentru mine este rău asta”, se aude vocea gazetarului Cristian Tudor Popescu la începutul melodiei.

„Hocus pocus, apar banii. Cinci stele, ca sultanii. Bag un story, easy money. Sunt preafericit ca Dani”, spune Selly, potrivit capital.ro.

Da’ mă găseşti pe coperta Capital, bro

„Da’ mă găseşti pe coperta Capital, bro. Vorbesc în Forbes numere, am numerar yo. Haterii, zât, lasă-i sa plece. Nu au decât să mă judece. Nu îi ascult, fiecare alege. Ce le dau eu se subînţelege. Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec”, mai spune Selly în versurile melodiei.