Selly a pățit-o…Asta e, se mai întâmplă, dar e ceva destul de grav.

„Eu n-am vrut să vorbesc despre subiectul acesta. Și nici măcar nu am vrut să se afle. Dar din moment ce a ajuns peste tot în presă, haideți mai bine să vă povestesc eu exact cum s-a întâmplat. Am făcut un accident din vina mea în sensul giratoriu de la Aviatorilor. Eu eram pe banda depărtată de sensul circular și voiam să fac stânga. M-am încadrat prost, în timp ce tipul care a intrat în mine era aproape de sens și în loc să facă stânga, el voia să meargă înainte. Deci, cumva, amândoi eram încadrați prost.

Selly a zis pe net

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Prin urmare, ați înțeles. Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vlogeri din România, a făcut accident cu bolidul său. O mașină de 70.000 de euro, pe care abia o cumpărase, de o lună.

Vlogger-ul a declarat că a muncit extrem de mult pentru a-și cumpăra mașina visurilor lui, un Mercedes CLS 450, model 2019, de aproape 400 de cai putere. Eu am greșit când am vrut să schimb banda. Eu nu l-am văzut pe el. M-am asigurat, am mers înainte și el a intrat în mine. Cel mai important e că eu sunt bine și că omul acela este bine”, a povestit Selly pe internet.

Fotografiile pe care le-a publicat pe Instagram când și-a luat mașina au strâns peste 100.000 de aprecieri din partea prietenilor virtuali. Tânărul a publicat alături de imagini și un mesaj în care a dezvăluit cât de fericit este să-și vadă visul împlinit. „Munca se răsplătește. Azi mi-am luat mașina visurilor mele. Mercedes cls 2019 450 4M. Urmează niște vlogguri tanc”, scrie vloggerul pe Instagram.