Selly a ieșit la atac. Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, unul din noile senzații ale internetului, i-a aplicat o corecție verbală lui Mircea Badea.

În emisiunea de la Antena 3, Mircea Badea a vorbit despre ultimul conflict al lui Selly. Realizatorul TV își punea problema dacă numele vloggerului se citește cu ”s” sau cu ”ș”.

Selly a ieșit la atac: Fă un efort să-mi pronunți numele corect

”Fă un efort să-mi pronunți numele corect, așa, pentru mine, că mă sună lumea să mă uit la emisiunea ta.” a fost primul mesaj către Mircea Badea.

”Păi, uită-te, bă, băiatule. Crede-mă, e util să te uiți la această emisiune.” i-a răspuns Mircea Badea. ”Mi-a dat sms? Am crezut că-mi dă pe Tik Tok. Pic și Poc, cum îi cheamă pe ăia”, a spus realizatorul TV.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

A urmat un al doilea dialog, în care se preciza că numele se citește cu ”ș”. ”Băi, Selly, ia spune, în ce an a avut loc bătălia de la Șelimbăr?” a întrebat Badea.

Reamintim că vloggerul a doborât un nou record, la 18 ani. Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, unul din noile senzații ale internetului, a doborât un nou record cu trupa sa 5Gang.

Filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun”, debut al regizorului BRomania, a doborât recordul de vânzări la categoria filmelor de comedie comercială. Filmul a vândut în avans 10.000 de bilete , un număr record de vânzări la nivel național, pentru compania de distribuție Vertical Entertainment.

 Filmul a înregistrat 10.000 de bilete cumpărate de români, dublu față de recordul deținut anul trecut de filmul „Aquaman”. Biletele pentru filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” au fost puse în vânzare în toate cinematografele din România în ziua de Sf. Nicolae a acestui an.

Citește continuarea…