Selly a dat lovitura anului! Vloggerul a doborât un nou record, la 18 ani. Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, unul din noile senzații ale internetului, a doborât un nou record cu trupa sa 5Gang.

Selly a dat lovitura anului! Filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun”, debut al regizorului BRomania, a doborât recordul de vânzări la categoria filmelor de comedie comercială. Filmul a vândut în avans 10.000 de bilete , un număr record de vânzări la nivel național, pentru compania de distribuție Vertical Entertainment.

Selly a dat lovitura anului! Filmul a înregistrat 10.000 de bilete cumpărate de români, dublu față de recordul deținut anul trecut de filmul „Aquaman”. Biletele pentru filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” au fost puse în vânzare în toate cinematografele din România în ziua de Sf. Nicolae a acestui an.

Ce spune BRomania despre filmul în care a jucat Selly

Citește și: Câștigă floarea-recuzită din filmul LITTLE JOE premiat la Cannes

„Ne-am chinuit câteva luni să facem acest film și suntem foarte mândri de rezultatul final. Acum nu putem decât să ne bucurăm că mesajul nostru pozitiv ajunge la un public atât de larg. Vă invit să vă bucurați și voi de o comedie comercială despre familie și prietenie”, a declarat regizorul filmului.

Premiera filmului „5GANG: Un altfel de Crăciun” a avut loc pe 23 decembrie, la Grand Cinema Băneasa. Unde un număr impresionant de adulți și copii, oameni de televiziune, artiști, prieteni și colegi, au fost prezenți pentru a vedea în exclusivitate filmul, alături de actorii lor preferați, potrivit voxbiz.ro.

Cine este Selly?

Andrei Șelaru s-a născut pe 28 februarie 2001 în Craiova într-o familie modestă, mama lui fiind profesoară, iar tatăl inginer silvic. Andrei a fost de mic foarte interesat de tot ceea ce se întâmpla în spatele camerelor, precum schimbarea perspectivei sau unghiului la TV., potrivit wikipedia.org.

Tânărul de 18 ani a aflat de platforma YouTube de la profesoara lui de engleză, prin anii 2008-2009, când nu se gândea că va ajunge cel mai urmărit vlogger român. Totul a început in anul 2013, când, la insistențele lui Andrei de peste un an, a primit în sfârșit de la părinți o cameră video „O toshiba obosită”. Primul videoclip al lui Andrei , intitulat „Selly’s Vlog – 10 lucruri despre mine” a fost încărcat pe platforma YouTube în urmă cu șapte ani.

În data de 21 decembrie 2017 își face debutul în trupa 5Gang, odată cu lansarea primei melodii din repertoriul acesteia „Singuri Acasă”.