evzmonden.ro Web analytics

Secretul unei vedete a fost dezvăluit. Arată ca la 18 ani, dar nimeni nu bănuiește ce vrea să facă

Secretul unei vedete a fost dezvăluit. Arată ca la 18 ani, dar nimeni nu bănuiește ce vrea să facă
Secretul unei vedete a fost dezvăluit. Arată ca la 18 ani, dar nimeni nu bănuiește ce vrea să facă

Secretul unei vedete a fost dezvăluit! Chiar dacă a adus pe lume doi copii, Roxana Ciuhulescu arată ca la 18 ani, însă a mărturisit că are în plan să își facă o intervenție estetică la sâni.

Roxana Ciuhulescu, fosta prezentatoare de televiziune, în vârstă de 33 de ani, a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a mărturisit că dorește să se supună unei intervenții estetice pentru a-și mări sâni.

„Pot să afirm mândră că am greutatea pe care o aveam şi la 18 ani. Este posibil şi mă gândesc ca peste şase luni să apelez la mărire de sâni. Rămâne de văzut. După două naşteri, aş avea toate scuzele să fac asta”, a explicat Roxana Ciuhulescu.

În cadrul aceleiași emisiuni, vedeta TV a declarat că viața alături de Silviu Bulugioiu  este sufletul său pereche: „În lumea motoarelor ne-am cunoscut. Vă anunţ că este în platou, aici, cu mine. Este peste tot cu mine, sufletul meu pereche. Mă bucur că l-am găsit. Pentru mine a fost surpriza vieţii. A venit într-un moment în care nu m-am aşteptat, când eram dărmată. Era lângă mine şi eu nu l-am văzut. Ne-am cunoscut prin intermediul unei prietene comune… Nu m-aş fi gândit. În seara asta povesteam că dacă am fi ştiut când ne-am cunoscut că vom fi împreună. Oricâte acuze aş fi avut că relaţia aceasta a fost de dinainte, nu este adevărat.”

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X