evzmonden.ro Web analytics

SECRETUL Monicai Anghel a fost DEZVĂLUIT:” Ăsta este doar începutul…”

SECRETUL Monicai Anghel a fost DEZVĂLUIT:” Ăsta este doar începutul…”
SECRETUL Monicai Anghel a fost DEZVĂLUIT:" Ăsta este doar începutul..."

SECRETUL unei ARTISTE CELEBRE de la noi a fost DEZVĂLUIT. Uite cum a SLĂBIT Monica Anghel 25 de kilograme

În presa de scandal au apărut zvonuri conform cărora Monica Anghel ar fi suferit o operație de micșorare a stomacului pentru a scăpa de colăceii de grăsime definitiv. Despre acest lucru artista a vorbit chiar în ziua de Paște. Ea a spus adevărata metodă prin care a reușit să slăbească miraculos.

Așadar, Monica Anghel a slăbit 25 dee kilograme cu ajutorul nutriționistului și a unui regim corect organizat, potrivit doctorulzilei.ro.

“Ăsta este doar începutul (n.r. slăbirea). A fost o perioadă destul de dificlă. Erau probleme mai vechi, de 10 ani de zile. Nu le-am băgat în seamă, am zis lasă că trece… Eu m-am operat pe coloană, nu mi-am operat stomacul, este întreg, sănătos, bine mersi”, a declarat ea la emisiunea Star Matinal de Weekend de pe Antena Stars.

 Monica Anghel a mai spus că se simte foarte bine acum, după ce a aflat cum trebuie să facă pentru a slăbi sănătos și fără vreun fel de opreație.

“Am slăbit 25 de kilograme de la 1 octombrie. Am îmvățat acum că slăbești dacă mănânci. Important e ce mănânci. Mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Am făcut un set de analize, am mers la nutriționist… Mă simt foarte bine”, a continuat ea.

În final, Monica a oferit câteva sfaturi personale despre dietă, dezvăluind care au fost alimentele pe care ea le-a inclus în dieta pentru slăbit.
”Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10 -11 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a încheiat Monica Anghel.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X