Secretul tulburător ținut ascuns de Mirabela Dauer mulți ani. Motivul pentru care a fost bătută și amenințată

Mirabela Dauer, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a dezvăluit un secret pe care l-a ținut ascuns mulți ani.  Fostul soț i-a făcut viața un calvar.

Mirabela Dauer are un băiat pe care îl cheamă Alexandru Popovici, despre care nu se știu prea multe lucruri, pentru că viața i-a purtat pe drumuri diferite.

Lucrurile s-au schimbat radical când Nanu, căci așa este alintat fiul artistei, Alexandru Popovici, avea 3 ani, iar artista s-a decis să divorțeze de tatăl lui. Atunci a pornit lupta pentru custodia copilului.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Mirabela a povestit drama prin care a trecut în tinerețe: „Am făcut tot ce trebuie pentru a-mi recupera fiul. Nu s-a putut și nu mă interesează dacă voi fi acuzată pe veci pentru acest lucru. Mai mult nu puteam face. Acum, băiatul meu nu mai există”, declara cântăreața în presă, în urmă cu mulți ani.

În timpul celui de-al doilea mariaj, cântăreața a suferit teribil. Soțul ei, Traian Popovici, a recunoscut chiar că a bătut-o cu fierul de călcat și a amenințat-o cu moartea, potrivit ciao.ro.

„După ce am prins-o cu amantul în pat la Venus, în hotelul Felicia, am bătut-o pe Bela cu fierul de călcat! A fost o nebunie de moment, pentru că azi n-aş mai face la fel. Eram tineri şi impulsivi”, a spus Traian Popovici.