evzmonden.ro Web analytics

SECRETUL tineretii Oanei CUZINO! “Am renuntat la un singur ingredient!” Stiai ca e MEDIC GERIATRU?

SECRETUL tineretii Oanei CUZINO! “Am renuntat la un singur ingredient!” Stiai ca e MEDIC GERIATRU?
SECRETUL tineretii Oanei CUZINO! "Am renuntat la un singur ingredient!" Stiai ca e MEDIC GERIATRU?

Doctorul si prezentatoarea tv Oana Cuzino nu a facut mari eforturi pentru a-si pastra tineretea corpului si a mintii.  Medicina a jutat-o foarte mult, deoarece e specializata in ramura geriatriei, cea care studiază și tratează bolile bătrâneții.

oana-medic

Inca de pe banicile scolii a aflat ce anume trebuie sa elimine din viata ei ca sa nu ajunga la o batranete apasatoare.

oana-cuzino-main

La cei 47 de ani ai sai, Oana Cuzino impartaseste secretul ei: “Am renuntat la zahar. Zaharul influenteaza hormonul de crestere si nu este indicat sa il consumam mult.  Nu mananc deloc fast food pentru ca facand facultatea de medicina stiu ce efecte are asupra corpului. Uneori imi este pofta de inghetata pentru ca este desertul care ingrasa cel mai putin, mai ales daca este facuta in casa”, a declarat vedeta in presa glosy.

 

hamburger

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Hai mai terminati cu sifonata asta . Toate babele visează la izvorul de apa vie sa rămână veșnic tinere si “virgoze”. Bătrânețea este ireversibilă, numai frustratele astea din Oltenia vor sa învingă scurgerea timpului. Ozana Barabancea,Oana Cuzino, Mihaela Raduleasca si alte capre vor sa pară cu 30 ani mai tinere decât vârsta lor de pensionare. Tara de nebuni.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X