Secretul rușinos al unei frumoase cântărețe! Detalii neștiute din viața sa. A încercat să ascundă mereu adevărul, iar acum, după 18 ani de la acel eveniment, a spus secretul trecutului său.

Secretul rușinos al unei cântărețe! Pentru a deveni un nume în muzică, Andreea Bănică, cântăreața care acum are mare succes în muzică, a făcut un lucru rușinos, după cum spune ea. A trebuit să pozeze pentru o revistă dedicată bărbaților. Totul s-a întâmplat la începutul anului 2001, pe atunci componenta trupei Exotic.

Într-un interviu acordat pentru Click, Andreea a povestit cine a complotat pentru a o convinge să pozeze goală. Ea a mărturisit că ședința foto a fost un eșec pentru ea, deși era începutul unei cariere de succes.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

„Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine era așa, totul până la lenjeria intima! Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a spus cântăreața.

Întradevăr, pictorialul i-a adus multă vizibilitate, iar concertele au început să curgă, însă, Andreea simțea că a greșit.

„Când a apărut revista, mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă”, a mai spus Andreea Bănică.

Andreea