}

SECRETUL lui Marian Nistor a fost dezvăluit. Ce se ascunde în spatele artistului: „Sunt dependent…”

SECRETUL lui Marian Nistor a fost dezvăluit. Ce se ascunde în spatele artistului: „Sunt dependent…”
SECRETUL lui Marian Nistor a fost dezvăluit. Ce se ascunde în spatele artistului: „Sunt dependent...”
Autor:

SECRETUL lui Marian Nistor a fost dezvăluit. Marian Nistor a împlinit 75 de ani, și încă mai trăiește marea dragoste. Și asta se datorează soției sale, Dorina, pe care o iubește neîncetat de aproximativ 22 de ani ani.

”De mult nu mai număr aniversările mele, mai importanți pentru noi doi, eu și doamna mea frumoasă, Dorina Paraschiv, sunt anii de la cununia noastră religioasă. Mai avem un pic și sărbătorim 10 ani de când am devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu. Ne vom bucura împreună în cel mai romantic mod, căci Dorina merită toată atenția mea. De ce nu, poate mergem la biserică și, tot ținându-ne de mâini, ne facem o nouă promisiune de viață”, a spus artistul pentru Libertatea.

”De unde atâta energie? Simplu, de la ea, mă încarc doar ținând-o de mână, precum un telefon la priză. De aceea suntem nedespărțiți. Cred că mai mult de jumătate de zi suntem conectați, iar asta îmi face mult bine. Ea e bateria mea, de care sunt dependent”, a dezvăluit Marian Nistor.

Dacă vă întrebați cine i-a unit, ei bine, Cora, cățelușa artistului: ”Am rugat-o colegial să aibă grijă de cățelușa mea, în timp ce urma să filmez o emisiune. S-a cuibărit în brațele ei, nu mai asculta de mine. A fost un fapt ceresc. De atunci, de 22 de ani, suntem nedespărțiți”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X