evzmonden.ro Web analytics

SECRETUL lui GIGI BECALI a fost DEZVALUIT. ACESTA este ADEVARUL despre SOTIA sa

SECRETUL lui GIGI BECALI a fost DEZVALUIT. ACESTA este ADEVARUL despre SOTIA sa
SECRETUL lui GIGI BECALI a fost DEZVALUIT. ACESTA este ADEVARUL despre SOTIA sa

Gigi Becali este cunoscut drept un bun crestin, dar si un familist convins care merge la biserica saptamanal. In dreapta lui s-a aflat in permanenta sotia sa, Luminita, care este cu 12 ani mai tanara.

Putini cunosc marele secret al lui Gigi Becali, si anume ca Luminita este verisoara de gradul trei a acestuia. In cadrul unei emisiuni TV, Gigi Becali a facut o singura dezvaluire cu referire la acest subiect: ,,Bunicii nostri au stat in aceeasi casa, suntem rude de gradul trei, dar asta conteaza mai putin.”

Cu ceva timp in urma, in momentul in care a fost intrebat despre problemele sale de sanatate, Gigi Becali a facut niste dezvaluiri impresionante despre femeia care i-a fost alaturi in tot acest timp: ,,Așa a vrut Dumnezeu, să îmi cadă dintele, și mi-a căzut! Mie nu mi-e rușine, de ce să îmi fie? Mai ales că eu sunt însurat, nu mai am nevoie să mă însor, am o soție pe care o iubesc foarte mult și Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rușine dacă furam sau păcătuiam!” , a declarat Gigi Becali.

Sursa:B1.ro


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X