}

SECRETUL Lorei a fost dezvăluit. Cântăreața ţinea cu DINŢII de el: „Din păcate…”

Lora si iubitul ei, Ionut Ghenu
SECRETUL Lorei a fost dezvăluit. Cântăreața ţinea cu DINŢII de el: „Din păcate...”
Autor:

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea, Lora a vorbit despre viața ei personală. Printre multe altele, cântăreața a mărturisit că nu se mărită pentru că nu are efectiv când să o facă și nu pentru că-i place să-l vadă pe iubitul ei că o cere periodic de soție.

Va deveni oficial soția lui Ionuț Ghenu? Lora spune că nu are timp fizic să se prezinte în fața ofițerului de stare civilă! Pentru ea, o zi liberă înseamnă o zi pierdută, așa că preferă să amâne ceea ce pentru unii poate fi primordial: nunta.

„Noi, pentru că ne simțim ca un cuplu căsătorit, care împarte tot, nu ne grăbim la altar. De ce? Pentru că dacă stăm bine și ne gândim, avem foarte multă treabă de făcut. Tot timpul este atât de multă treabă, încât asta cu nunta pică mereu pe ultimul plan. E chestia pe care o amâni prima. Din păcate, chestiile care par superficiale pentru unii, cum ar fi să merg la manichiură sau alte lucruri de genul ăsta, pentru mine sunt importante, din cauza mediului în care activez și atunci, eu și Ionuț când avem de alergat sau când avem de făcut o chestie sau dacă avem într-un an două săptămâni libere, ne gândim: ne căsătorim sau mergem într-o vacanță? Normal, mergem în vacanță!”, a explicat Lora.

Cu toate acestea, Lora nu exclude ideea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă, ba chiar, cunoscându-se, susține că într-o zi va lua atitudine și va recupera în câteva luni tot ce a amânat în ultimii ani. Cu alte cuvinte, vrea ca într-un timp relativ scurt să facă și nuntă, și copil, și… ce mai trebuie. „Vrem o nuntă mică. Singura variantă este să facem nunta într-una dintre vacanțe. Poate mă enervez o dată și într-un an rezolv tot: și nuntă, și copil și tot mai ce trebuie. Bum-bum și am scăpat. Cam așa e la mine”, a mai spus fosta cântăreața a trupei Wassabi.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X