Secretul Danielei Crudu! S-a aflat care este adevarul motiv pentru care fosta asistenta TV nu depune plangere impotriva iubitului bataus.

Potrivit Wowbiz, bruneta a avut motive serioase in momentul in care a ales sa nu depuna plangere dupa ce a fost batuta cu bestialitate.

După ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi

”Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte.

I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, a spus o sursă extrem de apropiată din familia Danielei Crudu, potrivit Wowbiz.

Citește și: Oana Radu, confesiuni uimitoare: „După ce a murit am aflat că mă înșela...”

Daniela Crudu a avut grija sa se asigure ca iubitul sau ii va plati toate operatiile pentru a scapa de urmele bataii pe care i-a aplicat-o. Nasul sau distrus va fi operat de cei mai buni esteticieni din Romania.

Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți

”Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a mai spus sursa citata.