evzmonden.ro Web analytics

Secretul care o ajuta pe Valentina Pelinel sa isi mentina o SILUETA de INVIDIAT: “Sarcina NU e o scuză…”

Secretul care o ajuta pe Valentina Pelinel sa isi mentina o SILUETA de INVIDIAT: “Sarcina NU e o scuză…”
Secretul care o ajuta pe Valentina Pelinel sa isi mentina o SILUETA de INVIDIAT: "Sarcina NU e o scuză..."

Valentina Pelinel este mama unui baietel, insa reusesete sa aiba o silueta de adolescenta. Fostul fotomodel a dezvaluit care este secretul care o ajuta sa se mentina intr-o forma de zile mari!

„Chestia cu sarcina nu e o scuză, trebuie să arăţi bine pentru tine, pentru oamenii pe care îi iubeşti şi pentru sănătatea ta mai mult ca orice. Se ştie, eu fac mişcare şi sunt o mâncăcioasa, nu mă ascund să o spun. Mie îmi place să mănânc şi să poftesc!”, a declarat Valentina Pelinel într-o emisiune TV.

Valentina Pelinel este un fotomodel din România. Ea a devenit cunoscută  după ce în anul 1999 a câştigat concursul „Top Model România” şi astfel a reuşit să prezinte moda în New York, în Statele Unite. A avut colaborări cu designeri cunoscuţi şi apariţii în spoturi publicitare, la care se adaugă şi rolul din filmul „După ea”.

Pentru cei care nu știu, Pelinel a devenit Miss România la puțin timp după ce tatăl ei s-a stins. A fost momentul în care a ales să abandoneze școala și să-și întrețină familia cum putea ea mai bine.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X