Secretul a IESIT LA IVEALA! Orice-ar face, NU se mai ASCUNDE. Imaginile l-au dat de gol pe Dani Otil

Autor:

Secretul a IESIT LA IVEALA! Orice-ar face, NU se mai ASCUNDE. Imaginile l-au dat de gol pe Dani Otil

Dupa despartirea de Mihaela Radulescu, Dani Otil a suferit extrem de tare dupa femeia care a iubit-o sase ani. A reusit sa pastreze o relatie frumoasa de prietenie cu frumoasa vedeta si acum si-a intemeiat o noua relatie de iubire.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu, zisa și Miss Fundulet, formeaza un cuplu, iar relatia dintre ei pare sa fie destul de serioasa. Matinalul nu se mai ascunde, chiar isi tine iubita de mana in vazul tuturor prin centrul Capitalei, potrivit spynews.ro.

Cand Mihaela a iesit oarecum din mintea lui, Dani a povestit cum este viata lui dupa ce s-a incheiat relatia cu Diva de la Monaco: „Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil la Antena 1.

Sursa foto: spynews.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X