Secretul a iesit la iveala! ADEVARUL pe care FOSTA IUBITA a lui Catalin Cazacu l-a tinut bine ASCUNS: „Trei ani am fost căsătoriți…”

Secretul a iesit la iveala! ADEVARUL pe care FOSTA IUBITA a lui Catalin Cazacu l-a tinut bine ASCUNS: „Trei ani am fost căsătoriți…”
Secretul a iesit la iveala! ADEVARUL pe care FOSTA IUBITA a lui Catalin Cazacu l-a tinut bine ASCUNS: "Trei ani am fost căsătoriți..."

Secretul a iesit la iveala! ADEVARUL pe care FOSTA IUBITA a lui Catalin Cazacu l-a tinut bine ASCUNS: „Trei ani am fost căsătoriți…”

Anna Roman a ajuns cunoscuta datorita controversatei relati pe care a avut-o cu Catalin Cazacu, fost concurent al emisiunii Exatlon. Putini stiu insa ca bruneta a fost casatorita timp de trei ani, si chiar daca a divortat, bruneta are numai cuvinte de lauda la adresa fostului sau partener si nu regreta pasul facut, informeaza B1.

„Eu cu fostul meu soţ am fost împreună 10 ani, dintre care trei am fost căsătoriţi. El este din Petroşani, ca şi mine. Când am divorţat am decis să mă mut la Bucureşti. Am rămas prieteni, este un om foarte bun. Nu consider că am suferit o dezamăgire aşa că aş putea face din nou pasul, m-aş vedea mireasă. Însă de data asta vreau o nuntă restrânsă, cu o rochie de mireasă foarte simplă, lejeră, pe undeva, pe o plajă”, a declarat Anna Roman.

Reamintim ca Anna Roman si Catalin Cazacu au trait o poveste de dragoste tumultuoasa! Dupa ce au fost iubiti o perioada, fostul concurent de la Exatlon a cerut-o in casatorie pe Anna. Cei doi locuiau in Bucuresti, in apartamentul lui Catalin Cazacu, insa, in momentul in care l-a banuit ca ar fi calcat stramb in relatie, Anna Roman a hotarat sa plece din locuinta lui.

A fost destul de greu, nu sunt obişnuită şi nu ştiam cum să reacţionez. Eu şi Cătălin ne-am cunoscut la aeroport. Prima dată nu mi-a plăcut de el, dar, după, l-am iubit foarte tare. A fost o relaţie frumoasă, ne-am iubit mult. A spus că l-a luat valul, că s-a apropiat mai mult decât trebuie şi că nu a avut nimic cu respectiva şi că nu a fost genul lui. Stăteam în aceeaşi casă, ne gândeam şi la căsătorie. Inelul îl am într-o cutiuţă. Am fost foarte dezamăgită, pentru că nu i-am greşit cu o virgulă. El spune că a fost doar o apropiere de prietenie. M-a căutat, a spus că regretă tot ce a făcut, dar a recunoscut-o prea târziu. Eu am trecut peste şi nu mai exista cale de împăcare”, declara Anna Roman la acel moment.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X