Secretul a fost DEZVĂLUIT! ADEVĂRUL despre tânăra incendiată de iubit. Acum s-a aflat totul

Secretul a fost DEZVĂLUIT! În urmă cu opt luni a avut loc un incident extrem de grav. O tânără din Buzău a fost incendiată de iubitul său. Martorii şi-au făcut curaj și au povestit tot ce au văzut.

În luna februarie a acestui an, o tânără din Buzău, Valentinei Nica, fata în vârstă de 22 de ani, a fost bătută și incendiată de fostul ei iubit.

Conform declarațiilor unui martor, secretul a fost dezvăluit. Valentina Nica  ar fi consumat alcool în seara respectivă:  “Valentina a mers la magazinul de jos și a cumpărat o sticlă de vodcă. Ea a băut cel mai mult dintre cei veniți la petrecere. Când s-a terminat prima sticlă a coborât și a mai cumpărat una. Ca Valentina să nu mai bea, „Morsă” i-a pus sticla sus, pe un raft. După ce „Morsă” a plecat, Valentina a luat din nou sticla”, este declarația făcută de un martor.

Citește și:

În urma unor verificări făcute de procurori, analizele au scos la iveală faptul că Valentina Nica avea alcool în sânge. Mai mult, prietenii din anturajul fetei au declarat că victima obişnuia  să dea petreceri frecvente în apartamentul ei.

Scandalul între cei doi a pornit din pricina relației pe care o avea cu altă fată. Cosmin Dan locuia în Bucureşti, iar în seara respectivă a plecat la Buzău pentru a se ”răzbuna” pe fosta iubită.  Când a incendiat-o pe Valentina, Cosmin consumase alcool și substanţe interzise.

Agresorul a motivat în faţa instanţe că gestul său a fost o joacă, nu a vrut să o ucidă, ci doar să o sperie pe Valentina Nica. Tânărul este judecat acum şi urmează să primească pedeapsa.

Citește și:

Ultima mărturie făcută de un martor care a fost în apartament:

“Era nervos, a început să ţipe, strigând la Valentina: de ce te bagi în relaţia mea? Îţi dau foc, te omor! Am văzut că era băut şi drogat. A intrat în dormitor, a luat-o la bătaie, dându-i palme în cap, a lovit-o şi cu pumnii, aplicându-i o lovitură în zona ficatului. A continua să o lovească. La un moment dat a luat masa pe care erau paharele şi sticla şi a aruncat-o spre ea. S-a ferit, dar masa a atins-o pe spate. A luat-o de păr. Am încercat cât am putut să îl îndepărtez. A încercat şi Anisia, dar nu a avut prea multă forţă, fiind operată la coloană. Valentina ţipa, că va chema Poliţie. A luat un scaun şi l-a aruncat spre ea, dar a agăţat un alt scaun şi s-a lovit singur la cap. Striga la mine că eu l-am lovit. am reuşit să îl îndepărtez până la uşa de la intrare. L-a sunat pe Clonţ şi i-a zis “adu-mi o sticlă cu benzină, că eu pe asta o omor, îi dau foc”. Valentina urla de spaimă şi striga la el să termine că nu a făcut nimic. După zece minute a apărut Clonţ: ia, dă-i foc!”. Am auzit clar că am fost lângă.

Citește și:

A început să stropească cu benzină, arucând spre Valentina. A dat cu benzină pe alte lucruri din cameră. El era la marginea patului şi a aprins bricheta, imediat totul a luat foc, inclusiv Valentina. Ardea tot, s-a făcut un fum dens. Şi Clonţ şi Anisia au văzut când inculpatul a aprins bricheta şi a luat foc. Naum a pătruns foarte puţin după care s-a retras. Am sunat la 112 şi am spus că a luat foc cineva. După ne-a deschis Cosmin Dan uşa şi ne-a spus să ieşim. Nu mai ştiu dacă Valentina a ţipat. (…) Cosmin a încercat să se întoarcă după victimă, dar nu a mai apucat din cauza fumului. Am văzut că era negru la faţă”, a declarat Antonio Măcelaru, potrivit spynews.ro.