Secretele pe care Aurelian Preda le-a luat cu el în mormânt. Meri Stipo a făcut dezvăluiri care au șocat pe toată lumea despre ororile sexuale din muzica populara.

Meri Stipo, nașa Anei Maria Preda, a spulberat secretele pe care doar Aurelian Preda, regretatul cântăreț de muzică populară, le știa. A dezvăluit lucruri uluitoare despre femeia și cei trei copiii cu care Aurelian Preda se lauda peste tot.

Într-un interviu în exclusivitate, CANCAN.RO a reușit sa afle toate aceste secrete. Se pare ca Meri Stipo și regretatul cântăreț de muzică populară Aurelian Preda au fost colegi de liceu și de atunci s-a format o prietenie frumoasa. Meri i-a fost confidenta, dar și ajutor, având o relație de frate-sora. Chiar daca Aurelian o prezenta în presa ca soția și mama copiilor lui.

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda, îngenuncheată de durere. Anamaria traversează o perioadă neagră: „Soarele vieții a apus...”

Totul era fals pentru ca Meri este și nașa de botez a Anei Maria Preda, iar în prezent o susține în demersul pe care aceasta l-a făcut împotriva lui Nicușor Iordan.

„Sunt multumită sufletește că Ana Maria Rosa s-a îndepărtat de Nicușor Iordan și l-a dat în judecată pentru abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă.

Sper ca justiția să-și facă datoria pentru că există dovezi concrete, uluitoare împotriva acestuia, care trebuia să-i fie ca un tată, să fie alături de ea, dar el a profitat de sensibilitatea ei și a supus-o la orori de neimaginat. Și sper ca atât justiția, cât și Dumnezeu să ia măsuri împotriva acestuia.

Iordan a abuzat fizic, psihic, de Ana. Nu trebuia! Indiferent, că l-ar fi provocat… acest copil era minor, avea 16 ani. Era fiica celui lână care tu ai petrecut ani de zile. Dar motivul pentru care a făcut-o e că a aflat, atunci, la moarte, că Aurelian nu i-a lăsat nimic.

Și atunci a început șantajul. Pentru ca el, în mintea lui bolnavă, a crezut că făcând acest lucru va rămâne în casă. Și Ana va fi constrânsă să tacă, să nu spună nimănui”, a marturisit Meri.