Ce secret negru ascunde Iulia Vântur despre trecutul ei: „Când m-am mutat…”

Ce secret negru ascunde Iulia Vântur despre trecutul ei: „Când m-am mutat…”
Ce secret negru ascunde Iulia Vântur despre trecutul ei: „Când m-am mutat...”
Autor:

Ce secret negru ascunde. Iulia Vântur a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a vorbit pentru prima dată despre problemele din trecut pe care le-a avut cu greutatea.

Iulia Vântur, fosta prezentatoarea a show-ului „Ferma Vedetelor”, a povestit prin câte greutăţi a trecut de-a lungul timpului şi a explicat cum a ajun la formele de invidiat.

„Am ținut cure de slăbire, pe vremuri. Am ținut foarte multe cure de slăbire pentru că, pe vremuri, în perioada respectivă, nu făceam îndeajuns sport. Făceam destul de rar și asta evident că se simțea și se vedea… Când m-am mutat la București am început să mă îngraș și am început tot felul de diete. Să le încerc pe toate. Cele daneze, disociate, n și n diete. Mi-am dat seama că niciuna nu funcționează. Cel mai bine e să mănânci echilibrat și să faci sport. Sportul este cel mai important”, a spus vedeta de la Pro TV.

Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X