evzmonden.ro Web analytics

SECRETELE Israelei Vodovoz. Uite ce a făcut cu 200.000 de euro

SECRETELE Israelei Vodovoz. Uite ce a făcut cu 200.000 de euro
SECRETELE Israelei Vodovoz. Uite ce a făcut cu 200.000 de euro

SECRETELE Israelei Vodovoz. Moartea fostei afaceriste a luat pe toată lumea prin surprindere, iar la puțin timp de la moartea fulgerătoare a acesteia, ies la suprafață detalii interesante din viața ei.  

Israela Vodovoz a ascuns de Liviu Arteni, soțul ei, 200.000 de euro înainte ca ei să se căsătorească. Prietenul Israelei a explicat că imediat după nunta celor doi, Israela i-a dat să-i păstreze banii ca Liviu să nu-i cheltuie.

“Am văzut în ultimele zile în ce stadiu se află Liviu, Israelei nu i-ar fi plăcut să îl ştie aşa… Israela păstra bani şi în casă. La câţiva ani după nuntă m-a rugat să ţin la mine o anumită sumă de bani, la început mi-a fost teamă. O cunosc din 2000 pe Israela. Ea obişnuia să aibă în casă o rezervă de bani, cash. M-a rugat să îi ţin 200.000 de euro, eu i-am dat banii înapoi, apoi ei îi era frică să nu afle Liviu de ei, să nu rămână fără ei. Eu vreau să îl ajut pe Liviu să recupereze banii. Banii sunt ascunşi într-un loc sigur. O să îl sun pe Liviu după emsiune. Vreau ca Liviu să intre în posesia acestor bani”, a declarat apropiatul Israelei Vodovoz pentru Antena Stars.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X