Secretele intunecate ale celebritatilor de la Hollywood! Chiar daca le iubim povestile, adevarul este altul: “Vindem o imagine falsa aranjand aceste contracte.”

Cu toții iubim poveştile cu celebrităţi, dar există multe cupluri la Hollywood în relații doar de ochii lumii numite  „fake celebrity romances” sau „love contract” care au fost create de publiciștii lor.  Astăzi, aflăm despre cum arată aceste contracte.

Un publicist veteran de la Hollywood a spus adevărul despre romantismul fictiv al celebrităților. Jack Ketsoyan (în imagine), a declarat pentru The Quicky  că multe relații  sunt de fapt organizate pentru a genera în jurul vedetei o imagine deosebită doar că de multe ori este una falsă. Chiar Jack recunoaște că a aranjat două relații în timpul carierei sale pentru a ajuta vedetele respective.
El a susținut că o celebritate mare de sex feminin a semnat un astfel de „love contract”. Jack a declarat că romantismul fals este o modalitate utilă de a distrage publicul de titluri negative despre vedetele în cauză. El a lucrat anterior pentru agenția PMK-BNC, care o reprezintă Jennifer Lopez – şi a explicat că „relațiile false sunt  folosite pentru a acoperi faptul, de exemplu, dacă un actor popular este  homosexual sau are alte lucruri de ascuns” şi  „vindem o imagine falsă aranjând aceste contracte.”
În timp ce celebritățile sunt în mod evident reticente când vine vorba despre  relații false, Steve-O  și-a revendicat aranjamentul cu Nicole Richie în 2006, spunând că a fost doar pentru publicitate.   În 2013, Amy Willerton a susținut că Joey Essex  i-a cerut să accepte un „love contract” cu el în timp ce erau concurenți la „Sunt o celebritate … Scoate-mă de aici!
Jessika Power și Nick Furphy au fost acuzați de relaţia lor falsă pentru publicitate. Cu toate acestea, Jessika insistă cu povestea lor autentică, spunând săptămâna trecută pentru Daily Mail Australia: „M-am săturat să mă apăr … Sunt foarte fericită cu Nick, este o persoană grozavă”.

Citește și: Nicolas Cage se iubește cu o femeie mai mică cu 30 de ani, care arată ca o adolescentă de 14 ani!