Secretele intrigante ale COMUNISMULUI! Iata adevaratul MOTIV pentru care Nicolae Ceausescu a luat-o de SOTIE pe Elena lui Briceag.

Nicolae Ceausescu a fost unul dintre cei mai indragiti conducatori ai Romaniei! Fostul Presedinte, care ar fi implint anul acesta 101 ani, a luat-o de nevasta pe Elena lui Briceag. V-ati intrebat vreodata care sunt secretele din spatele acestui mariaj?

Lenuta Petrescu, pe numele sau de fata, s-a nascut in judetul Dambovita, loc unde a fost si executata in 1989, in ziua de Craciun. Reamintim ca Elena Ceausescu devenise in timp mana dreapta a dictatorului, fiind responsabila de soarta cadrelor de partid si de stat.

Citește și: Elena Ceausescu și Ilie Nastase au avut un moment intim. Cine ar fi crezut?

In vara anului 1939, Nicu si Elena Ceausescu aveau sa se intalneasca la o serbare a muncitorilor din industria pielariei si a incaltamintei. Pentru ca pe 23 Decembrie 1947 Elena era deja insarcinata in sapte luni, cei doi si-au spus un “DA!” hotarat in fata Starii Civile.

In acea perioada, Nicu Ceausescu avea frageda varsta de 21 de ani si se scrie ca ar fi fost virgin, iar Elena, in varsta de 23 de ani, ar fi fost experimentata cuplului, despre care gurile rele spun ca l-ar fi dominat in asternuturi pe dictator.

Conform Fanatik, istoricul Lavinia Betea ar fi oferit informatii pretioase despre comportamentul celebrului cuplu: ”A fost un act de răzbunare din partea lor peste timp, încercând astfel să-și explice și lor, și nouă, într-un fel de ce s-au agățat de pozițiile lor, de ce s-au umilit deseori mai mult decât era cazul. Iar în opinia publică explicațiile au prins. Există un mit în psihologie, cel al lui Adam și al Evei.

Adam e băiatul cel bun, integru, pe când Eva e cea care-l duce în păcat. Nimeni nu se întreabă de ce Adam nu rezistă ispitei, de ce nu-i arde două palme femeii care încearcă să schimbe armonia supremă. Pur și simplu lumea se împarte, și nu de ieri, de azi, în bine și în rău. Bărbatul e asociat de multă vreme ideii de bine. Cealaltă opțiune nu e greu de ghicit”.